Η Androclinic είναι η πρότυπη ανδρολογική κλινική, η οποία χάρη στην ολιστική της προσέγγιση, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνδρας.

Η Androclinic ειδικεύεται σε θέματα ανδρολογίας, ουρολογίας και πλαστικής χειρουργικής. Επιπλέον παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας, μέσα από εξατομικευμένο πλάνο, το οποίο σχεδιάζεται με την συνεργασία του ιατρού και του ασθενούς.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της κλινικής, εγγυώνται την ασφαλή, αποτελεσματική και ριζική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Εδώ ακούμε προσεκτικά τον ασθενή, φτάνουμε στην ρίζα του προβλήματος και καλύπτουμε ολοκληρωμένα, κάθε επιθυμία και ανάγκη ενός άνδρα.

Ο τομέας της δράσης μας είναι ευρύς και ανταποκρίνεται σε ποικίλα θέματα, που μπορεί να απασχολούν έναν άνδρα.

Από την κλινική ανδρολογία, την αισθητική/πλαστική χειρουργική, διάφορες παθήσεις του πέους, ακόμα και ζητήματα που άπτονται στον ευρύτερο ιατρικό κλάδο κάθε ανδρολογικού προβλήματος.

Στόχος μας είναι η σωματική, όσο και ψυχολογική αποκατάσταση του προβλήματος.

Αυτό που επιθυμούμε, είναι ο κάθε άνδρας, να αποκτήσει ξανά ένα ακμαίο ηθικό και να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Τέλος, να ζήσει μια ζωή, απαλλαγμένη από προβλήματα, που μέχρι τώρα του στερούσαν την υγιή σεξουαλική του δραστηριότητα, αλλά και την συνολική του ψυχική και σωματική ευεξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την κλινική, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βασίλης Πρωτογέρου
Βασίλης Πρωτογέρου
Ο Δρ. Βασίλης Πρωτογέρου είναι Χειρουργός Ουρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Ανδρολογίας – Υπογονιμότητας της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Βιογραφικό Ιατρού | Επικοινωνία Με Τον Ιατρό

Η Κλινική

Μιλήστε με το γιατρό